Симитли помага за лечението на 4-г. Лия с концерт

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Хората в Симили са обединени от каузата в подкрепа на четиригодишната Лия от село Полето. "Мисия без граници" организира Рождественски благотворителен концерт за набиране на средства за лечението на момиченцето. Събитието ще се проведе на 22 декември от 18:00 часа в Народно читалище „Св. Климент Охридски“ в Симитли. В духа на празника благодетелите от "Мисия без граници" са подготвили много поучителни истории и прекрасни песни, които да накарат зрителите да се почувстват празнично.

Всеки желаещ може да помогне за лечението на 4-годишната Лия, която страда от Детска церебрална парализа - квадрипареза. Диагнозата е поставена малко след раждането на момиченцето. Проведени са множество рехабилитации. За семейството ѝ всяка промяна означава голяма победа, но се оказва, че успешното лечение в България не е възможно на този етап.

Лечението може да бъде проведено в Болница за майки и деца "Нанхай" в Китай . 4-месечен курс на рехабилитация в клиниката ще им струва 25 000 лева, сума непосилна за техните възможности и сили.

Добрите хора от „Мисия без граници“ отварят  сърцата си и искат да помогнат  на Лия да постигне своята мечта. Рождество е, нека го споделим с добри хора и да бъдем съпричастни!

Банкова сметка в Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG98FINV91502016465887

BIC: FINVBGSF

В полза на Лияна Спасова Ангелова

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини