Сандански грабна второ отличие за най-добра туристическа дестинация

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Курортът Сандански отново заслужи престижен  приз. За втора поредна година градът, който се слави със своя климат и минерална вода, получи награда в конкурса на Годишните награди в туризма, който е под егидата на Министерството на туризма.

След оспорвана надпревара Сандански спечели отличието в категорията „Туристическа дестинация“ на 2018 г. Престижната награда, нареждаща града сред топ дестинациите за туризъм, община Сандански печели за втора поредна година, което затвърждава позициите й в туристическия сектор. Официалната церемония по награждаването ще се състои на 11 декември.

Голямо признание получи и Археологическият музей в курорта, който зае пето място сред 150 обекта в категорията „Изборът на българите“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини