Петрич грейна в коледни светлини и детски усмивки

Снимки: Община Петрич
Снимки: Община Петрич

Светлините на коледната елха грейнаха снощи в Петрич. Емоционална музикална програма представиха ученици на училищата в града, възпитаници на Общински детски комплекс и Народно читалище „Братя Миладинови-1914“. Коледният дух оживя сред детските танци, стихове и песни. Изкуствен сняг и многоцветно осветление добавиха още към атмосферата на настроението в центъра на Петрич.

Кметът Димитър Бръчков благодари на най-малките талантливи и любознателни жители на общината за спектакъла, който представиха и им пожела здраве, добрини и разбирателство. Светлините на коледното дърво на градския площад светнаха след колективно броене, а празнични илюминации оповестиха заветния момент.

Дядо Коледа пристигна в центъра на Петрич с червен ретро автомобил от 1976 г. и изненада своите малки приятели с лакомства. Всички деца имаха възможността да си направят снимка за спомен с Белобрадия старец. Със запалване светлините на елхата се постави и началото на проявите в празничния календар на община Петрич за коледно-новогодишните дни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини