PRиказен ден честваха студенти на ЮЗУ

Снимки: ЮЗУ
Снимки: ЮЗУ

В Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград бе отбелязан Денят на PR студента, който премина под мотото „Един PRиказен ден“. Събитието стартира с интерактивен тренинг, воден от София Лятева – PR мениджър в технологична компания. Дискусията по темата „Брандиране на общности – катализатор за нови PR възможности“ даде нов поглед върху така актуалното управление на брандове. Студентите получиха полезни практическите насоки за управлението на корпоративната култура и развитието на репутацията на работодателския бранд.

Във втория научнопрактически панел, свързан с предизвикателствата на вътрешните комуникации, PR специалистът Силвия Александрова представи съвременни онлайн техники за комуникация с вътрешните и външните публики на една организация, и ги демонстрира на практика. Особен заряд на специалното събитие донесе играта на дартс, в която студенти от различни курсове, разделени в четири отбора, отговаряха на теоретични въпроси от различни учебни дисциплини. След оспорвана надпревара и допълнително съревнование, в което трябваше да изведат новите компетентности и изисквания към PR специалистите, победителите получиха специални награди.

Събитието завърши със стихотворението „Рецепта за успешен PR”, написано от четвъртокурсничката Елвира Далакова, в което в забавен тон бе обобщила изучаваните дисциплините и присъщите на успешния PR умения.

Студентите показаха на практика уменията си да организират специално събитие, а неформалната и приятелска обстановка даде възможност за сплотяване на PR общността в университета. Особено ценно бе наученото от гост-лекторите, които споделиха своята рецепта за успех и доказаха за пореден път, че преминалите школата на катедра „Връзки с обществеността“ намират своя успешен професионален път.

PRиказният ден бе организиран от студентите от IV курс на специалност „Връзки с обществеността“, с подкрепата на техните преподаватели. Датата на събитието не бе избрана случайно – през месец ноември преди точно 21 години бе създадена специалност „Връзки с обществеността“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“, която през последните години е в Топ 3 на най-желаните специалности.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини