Разбиха лаборатория за канабис в Кресна

Снимки: МВР
Снимки: МВР

Вчера от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград и РУ-Сандански, е проведена акция срещу производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, в хода на която е извършена проверка на къща в гр.Кресна, където е установена стая на приземен етаж, пригодена и работеща като лаборатория за отглеждане на канабис.Тя е била е оборудвана с въздуховоди, лампи, трансформатори.

Намерениса 41 тревисти растения, засадени в саксии, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис. Открити са също така торове и земеделски инвентар за отглеждането на растенията. В къщата е намерена и иззета и суха, тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. В хода на извършените оперативно-издирвателни мероприятия е задържан мъж от гр.Кресна, като по случая е образувано досъдебно производство за извършено престъплениепо чл.354В, ал.1 от НК.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини