Разложани с благотворителен концерт в подкрепа на Мартин от Банско

Разложани с благотворителен концерт в подкрепа на Мартин от Банско

Нова благотворителна инициатива организират в община Разлог в подкрепа на болно дете от съседния град Банско. Концерт в помощ на 7-г. Мартин Даутев ще се проведе на 8 ноември от 18:00 ч. в голямата зала на Народно читалище "15.IX.1903-1909 г.".

На сцената ще се качат певците Янко Неделчев, Мария и Магдалена Филатови, Ирина Паскалева. Участие ще вземат още Мъжка фолклорна група "Годлевски Великден", Танцова формация “Перун", Ансанбъл "Разложки мераци", Танцов клуб "Пирински наниз", Детски танцов ансамбъл ""Разложанче", Танцов клуб "Пиринска омая" и Танцов клуб "Мехомия".
,,Да върнем детството на Мартин”!
,,Да върнем усмивката на Мартин”!
,,Да помогнем на Мартин да проходи и да играе”!
,,Всички заедно за Мартин”!

Това са призивите на организаторите на благородната кауза към разложани и гости на града. Входът за събитието е на цена от 5 лева. Малкият Мартин от Банско е на крачка от мечтата да проходи, но за да се случи това се нуждае от съпричастността на добри хора. Седемгодишното момче е с диагноза „Детска церебрална парализа”. Лечението на Мартин е в рехабилитационен център ,,Рибем” в Инстанбул. Периодът за следващия курс на рехабилитация е от 1 февруари до 1 август 2019 г. 
За престоя от 7 месеца са необходими 55 000 евро. Сумата е непосилна за семейството му. Надеждата е, че хора с добри сърца ще помогнат за лечението на момчето, което мечтае да ходи и играе като своите връстници.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини