Люси Дяковска с шоу от мюзикъли в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Люси Дяковска ще представи „Вечер на мюзикъла” на сцена в Благоевград и ще зарадва жители и гости на града. Музикалното шоу е на 9 ноември от 19:00 часа в зала „Яворов“, където чрез музиката ще се разказват истории. В програмата са включени едни от най- вдъхновяващите световни мюзикъли - „Котките”, „Цар Лъв”, „Мулен Руж”, „Уестсайдска история”, „Клетниците“, „Исус Христос Суперстар“, „Коса”, „Кабаре” и „Чикаго“. В представлението е включено още и “Dancing Queen“, един от най-популярните мюзикъли в съвремието.  

За публиката в Благоевград Люси Дяковска ще представи компилация от песни на легендарната рок група „Queen” и популярни пиеси от Джордж Гершуин.  На сцената с нея ще бъдат още диригентът Левон Манукян. Той и Георги Милтиядов са автори на аранжиментите и невероятните музиканти от Плевенска филхармония. В продължение на два часа жителите и гостите на Благоевград ще се докоснат до хармония, талант, творчество и красива музика.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини