Скъпият бензин пали протест в Благоевград

Скъпият бензин пали протест в Благоевград

Протест срещу високите цени на горивата се организира в Благоевград. Автошествието ще се проведе на 4 ноември от 11:00 часa, а сборният пункт е паркинга пред Югозападния университет “Неофит Рилски”. Гражданското недоволство е срещу непрекъснато нарастващите цени на горивата.

През последните месеци в областния център бензинът, дизелът и газта поскъпнаха осезаемо. Цените изпревариха дори тези в Гоце Делчев - градът, където от години бензиностанциите продават най-скъпо и където бяха проведени няколко плахи опита за протест от страна на местните жители.

Все още се уточнява начинът на протест в Благоевград. Със сигурност ще има автошествие из улиците на града, но организаторите може да заложат и на друго решение. 

Протести срещу високите цени на горивата се подготвят и в редица други градове на страната.

Организацията на протеста в Благоевград върви във фейсбук.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини