Новият спортен символ на Разлог е волейболна топка от цветни камъни

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Оригинален символ на спортната слава на Разлог украси зелените площи пред спортната зала в града. Композиция от цветни камъни изобразява волейболна топка. Градът има традиции не само в изкуството и културата, но и в спорта. Много са победите и значимите постижения на местните спортисти. Един от спортните символи на Разлог е волейболният Клуб "Пирин Разлог", който се гордее с над 70-годишната си история. През годините с всички състезатели, оставили в историята името си, с всички титли клубът допринесе името на града да се превърне в синоним на спортна слава. Десетки са последователите, млади волейболисти тренират с ентусиазъм и готовност, с желание и те да донесат победи и титли. 
Новият спортен символ е в съчетание с нагласата Разлог да бъде цветен и зелен, затова е направен в един от зелените оазиси на населеното място – пред спортната зала „Септември“, в която се печелят победи и титли. Мястото, където подрастващите се възпитават в отборен дух, взаимопомощ и дисциплина.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини