Банскалии с чистка на стари батерии и акумулатори

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Акция по събирането на отпадъци от електрическо и електронно оборудване ще се проведе в град Банско. За по-добър резултат от кампанията тя няма да е един, а два дни. От общината уведомиха местните жители, че могат да предадат своите отпадъци от електрическо и електронно оборудване, батерии и акумулатори, както и отработени масла

в специални контейнери, които ще бъдат разположени на улица „Патриарх Евтимий” № 4, до сградата на Общинска служба Земеделие” в града. Първата акция ще е на 26 октомври тази година от 12.00 до 14.00 часа, а втората – на 15 ноември по същото време.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини