Шестима ранени при авария в Арсенал, един от тях е тежко пострадал

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС

Авария в "Арсенал" прати шестима работници в болница, един от тях е сериозно пострадал, съобщава БГНЕС.

Инцидентът стана тази сутрин, няколко минути след 9 часа в цех 120 на завод 3 в „Арсенал“. Шестима души са пострадали. Всичките мъже са откарани в Спешния център на Казанлък. Единият от пострадалите е в по-тежко състояние, но без опасност за живота. Останалите мъже са с различни повърхностни наранявания. Пострадалите са на възраст от 23 до 60 години.

От ръководството на оръжейницата заявиха, че пострадалите са: Димитър Д., Михаил Б., Десислав И. Георги Г. и Румен П. Митко С. Най-тежко е ранен 23-годишният Димитър Д. Причините за локалното запалване се изясняват. Няма опасност за разрастване на аварията.

Това не е първият инцидент в оръжейницата в Казанлък. За жалост през годините такива се случват често и то с трагичен край.

Източник: БГНЕС
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини