Празник в Гоце Делчев рекламира местните храни и вина

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Сдружение с нестопанска цел „ Местна инициативна група – Гоце Делчев – Гърмен – Хаджидимово“ е инициатор на празник, който ще презентира характерните за региона хранителни продукти и напитки. Събитието ще се проведе утре в градския парк на на Гоце Делчев. Организаторите искат и да популяризират дейността на МИГ, като за целта от 14,00 до 15,30 часа ще се предоставя информация на заинтересованите посетители.

Официалното откриване на празника е в 15,30 часа. Изложението на местни производители от общините Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово, както и фолклорната програма на самодейни групи от района ще са във времето от 16,00 до 19,00 часа. Гостите на празника ще опитат ще се насладят на местни ястия и вина, както и други продукти, произведени от предприемачи от Неврокопския край.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини