Циганското лято продължава, утре до 25 градуса

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Циганското лято продължава и  утре. През нощта ще бъде предимно ясно, ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще са между 4 и 9 градуса.

През деня ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от изток. Според прогнозата за времето на НИМХ максималните температури ще са предимно между 20 и 25 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, но в сутрешните часове видимостта временно ще бъде намалена. Максималните температури ще са от 19 до 21 градуса. Температурата на морската вода ще е 20 - 21 градуса.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по най-високите върхове - до силен югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17 градуса, на 2000 метра - около 10 градуса.

Атмосферното налягане ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини