Ремонтирана зала посреща децата на Сандански за репетиции

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

Нова подова настилка, нови огледала, ремонтирани стени и таван, енергийно ефективно осветление и звукоизолиращо покритие са част от мащабния ремонт на една от репетиционните зали в Дома на културата в град Сандански, който претърпя в последната година пълна трансформация.

Всички танцови формации, с които санданчани се гордеят, вече провеждат своите репетиции в реновираната огледална зала, която вече може да се ползва пълноценно и е съобразена с всички изисквания за провеждането на тренировки на танцовите формации.

Активната творческа дейност на всички състави в танцовата огледална зала започна днес, тя ще се ползва от 7 формации, които наброяват над 500 деца.

„Добрите условия не само за представяне, а и за предварителната подготовка, са изключително важни за успеха на формациите и аз ще продължавам да поддържам и подкрепям талантите на община Сандански“, сподели кметът Кирил Котев по повод старта на новата творческа година.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини