20-г. юбилей празнува Дневен център „Зорница” в Благоевград

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Екипът и младежите  на Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Зорница“ отпразнуваха заедно 20 години от откриването на социалното заведение. Празникът бе емоционален и премина с много изненади. Дневен център  „Зорница“ е част от социалните услуги, които община Благоевград предоставя.

Основните дейности на услугата целят ограничаването на социалната изолация, в която се намират лицата с увреждания. Процесът на социална интеграция включва реализацията на разнообразни програми, съобразени с конкретните нужди на потребителите. Приоритет на обучителната и терапевтичната дейност е постигането на практическа и социална автономност на лицата с увреждания.   

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини