Талант от Банско спечели златен и два бронзови медала

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Отлично се представи младата надежда на Спортен клуб „Банско” – Тодор Малчов, на провелото се Държавно първенство по ски бягане. Възпитаникът на треньора Елена Петакова взе участие при юношите старша възраст. Талантливият младеж спечели две трети места - в дисциплините „Ролки - класически стил” на 10 километра в изкачване и в „Ролки - свободен стил” 15 километра.

В дисциплината „Крос” на 5 километра отвя конкуренцията и спечели златен медал. При момичетата младша възраст Лили Търлоу зае 5-о място, а в старша възраст Матилда Сайм стана 16-а. И двете момичета направиха своя дебют и цатова представянето им е достойно.

Ръководството и треньорът на СК „Банско” благодариха на община Банско за постоянната подкрепа, която им оказва, за да могат да участват в различни състезания в страната и в чужбина.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини