Центърът за талантливите деца на Благоевград отваря врати на 4 октомври

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Центърът за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград отново посреща талантливите деца на областния град.  Началото на новата учебна 2018/2019 година ще бъде поставено на 4 октомври в квартал „Вароша“. Всички възпитаници ще се съберат в 17,00 часа, за да посрещнат новото начало заедно. С кратка музикално-танцова програма техни връстници ще зарадват присъстващите, като ще припомнят научените до момента неща в Центъра.

Центърът за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград работи за развитието и утвърждаването на духовните ценности, добрите практики в развитието на гражданското общество, образованието и културата. В него работят професионалисти в различни области на науката, изкуствата и културата. Целта им е постигането на високи успехи сред възпитаниците си и насърчаването на тяхната инициативност и бъдеща социална и професионална реализация чрез изкуство, наука и култура.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини