В Разлог местят коли заради ремонт на улица

В Разлог местят коли заради ремонт на улица

С пълна сила вървят ремонтните дейности на улиците в град Разлог. Общинска администрация уведоми гражданите, че от утре, 7 септември, започва цялостно асфалтиране на улица „Поп Богомил”. Работата по ремонта на пътния участък ще продължи една седмица – до 14 септември. Ще се полага асфалт на улицата в района между улиците „Крапа” и „Бяла река”.

За да бъде безпроблемна дейността по време ремонта, се умоляват всички граждани, които са паркирали колите си на пътното платно и тротоарите, да ги преместят. Само така ще се извършат безпрепятствено строително-монтажните работи.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини