Убиха жена и две деца в Самоков, убийство при ромско меле и в Дупница

Снимка: Камертон нюз
Снимка: Камертон нюз

Две момчета на 12 и на 15 години и 33-годишна жена са убити в Самоков, съобщават от МВР. След стрелба, още на мястото - в ромската махала на Самоков, са починали жената и 15-годишното момче, а в болницата малко по-късно е починало и настаненото там 12-годишно дете. 

Според БНР става дума за сина и племенника на убитата. Тялото на стрелеца, който се е прострелял след престъплението, е намерено минути след 15 часа в местността Щъркелово гнездо. Жизнените му показатели са изключително слаби. 

По първоначална информация, мъжът и жената са живеели заедно от няколко години, но във вторник са се скарали и тя се е изнесла от апартамента му. Днес той е отишъл с оръжие в дома ѝ и е застрелял и тримата, които са били там, преди да избяга. 

Сигналът по случая е подаден около 13.45 часа. Районът е заграден от полицейски сили.

30-годишен мъж е починал след масов сблъсък между роми в "Гиздова махала", съобщава сайтът Камертон нюз. Инцидентът е възникнал днес следобед между две семейства с родствена връзка. Причина за скарването е вражда между  7-годишните деца на двете семейства. В масовия сблъсък  са участвали около 15 души. 30-годишният мъж е бил намушкан с нож. 

„Извършителят е установен. Той е намушкал с нож в гърба 30-годишен дупничанин“, обяви директорът на ОДМВР – Кюстендил, Елиан Стамболийски, цитиран от "Монитор". Според изданието жертвата има 15 осъдителни присъди за кражби и побои. 

Заподозреният извършител е 29-годишен жител на „Гиздова махала“, който също е осъждан. По случая са задържани още двама мъже. Разследването продължава, удедомен е дежурен прокурор. 

„Тази нощ в Гиздова махала ще има засилено полицейско присъствие. Имаме подозрения, че е възможно близките на убития мъж да търсят възмездие“, обявиха още от ОДМВР – Кюстендил.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини