Андон Тодоров: Да на по-скъпите таксита, но без мирис на пот и цигари

Андон Тодоров, снимка: Дарик
Андон Тодоров, снимка: Дарик

Цената на таксиметровите услуги в Благоевград ще се увеличи с 10 стотинки, решиха на днешната си сесия общинските съветници. Аргументите им бяха, че през последните пет години цената на таксиметровия превоз в областния център не е променян, но за сметка на това цените на горивата непрекъснато вървят нагоре.

Предложението бе подкрепено от мнозиноството местни парламентаристи. Андон Тодоров, лидер на групата съветници от Партия на зелените, подкрепи увеличението на цените, но с условието таксиджиите да завишат качеството на услугите. 

"Не е тайна, че по-голяма част от жълтите коли са стари и мръсни, а шофьорите миришат на пот и цигари. Това, разбира се, не важи за всички, може би само за около 10 процента от тях е изключение. Ще подкрепя увеличението на цените, но само при условие, че това се промени, защото таксиметровата  услуга трябва да бъде на ниво. Това е лукс, макар и достъпен за много хора, затова всичко трябва да бъде на ниво", категоричен бе Тодоров.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини