Категорични победи за „Цървена звезда” и „Динамо”-Загреб на турнира в Благоевград

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Шестото издание на Международен футболен турнир „Купите на община Благоевград“ продължава с пълна сила и с интересни двубои. Мачовете между децата, родени 2004 г., са изпъстрени с много емоции и спортменство.  

На стадиона в Рилци се изиграха вторите срещи от едната група. В тях тимовете на „Цървена звезда” и „Динамо”-Загреб не оставиха шансове на своите противници. Сръбският отбор надделя напълно заслужено над кипърския ФК „Апоел“ с резултат 3:1.

В последната среща за деня талантите на хърватския гранд „Динамо”-Загреб, надиграха категорично ПФК „Славия“. Мачът завърши с краен резултат 4:0 в полза на хърватския отбор.

Срещите продължават днес, като на терена ще се изправят едни срещу други ОФК „Пирин“ и ФК „Войводина“, ФК „Бенфика“ и ПФК „ЦСКА“, ФК „Динамо”-Загреб и ФК „Апоел“ и ПФК „Славия“ и ФК „Цървена звезда“. Турнирът продължава до 1 септември, когато е и официалното закриване на градския стадион „Христо Ботев“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини