Ремонт затвори улица в Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Движението по улица „Архитект Александър Баров” бе затворено днес заради извършване на ремонтни дейности. Стартира ремонтът на пътната отсечка, която е в лошо състояние и се нуждае от обновяване. Осигурени са общински средства за поправяне на неравностите по пътното платно и за поставянето на нова асфалтова настилка.

Община Разлог предварително се извинява за създаденото неудобство на гражданите. В града през лятото се изкърпват компрометираните пътни настилки. Същата дейност се извършва и в съставните населени места на планинската община. През юни специална комисия обходи всички улици в Разлог и направи необходимите замервания. Ремонтирани ще бъдат участъци от улиците „Дълга махала“, „Архитект Александър Баров“ и „Поп Богомил.

От община Разлог са категорични, че трябва да се решат инфраструктурните проблеми. Затова местната власт рехабилитира част от съществуващите улици, за да подобри транспортно-експлотационните качества и носимоспособността на настилката, с оглед осигуряване безопасност на движението и добро отводняване на улиците.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини