Децата на ФК „Бенфика” с първа тренировка в Благоевград

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Една от детските формации на португалския футболен гранд „Бенфика“-Лисабон за първи път проведе тренировка на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград. Талантите на лисабонския колос във футбола по този начин поставиха символично начало на едно от най-големите спортни събития в града. Отборът е най-новият член на семейството и приятелите на Международния детски футболен турнир „Купите на Община Благоевград“. На терена в село Рилци ще загрява отборът на ФК „Динамо”-Загреб. Часове преди началото на шестото издание на надпреварата отборите се подготвят за предстоящите срещи.

Входът е свободен за всички почитатели на един от най- зрелищните спортове.  Мачовете ще се играят от вторник до 1 септември, когато ще бъдат финалните срещи. Отборите ще играят на стадионите в село Рилци, а елиминационната фаза ще бъде на стадион „Христо Ботев“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини