ДПС спечели кметския стол в село Крушево

Снимка: Kmeta.bg, архив
Снимка: Kmeta.bg, архив

ДПС успя да спечели балотажа на частичните кметски избори в гърменското село Крушево. За кандидата на партията Ангелина Качамакова своя вот са дали 96 избиратели, а за нейния опонент Ибраим Камбер от партия „Движение 21” са гласували 82 души. Три са недействителните бюлетини, факт е, че имаме избран кмет на населеното място, обявиха от ОИК-Гърмен. Няма постъпили жалби, нито пък сигнали за нарушения на закона.      

Тъжен повод доведе до частичните кметски избори в село Крушево. Новоизбраният на 25 октомври миналата година кмет на гърменското село Юлиян Качериев издъхна 17 дни след победата си. Той страдал от тежка болест, която не успял да пребори. 57-годишният мъж като кандидат на ГЕРБ победи на втори тур на 1 ноември миналата година точно Ангелина Качамакова от ДПС. Той спечели с 93 на 85 гласа и с 52,25% бе избран за кмет на населеното място от ОИК-Гърмен.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини