Голямо количество дрога откриха в дома на безработно семейство от Гоце Делчев

Голямо количество дрога откриха в дома на безработно семейство от Гоце Делчев

Голямо количество наркотици откриха полицаите от Гоце Делчевн при проверка на два имота,собственост на баща и син, и двамата безработни, но с криминални досиета..

В пристройка, прилежаща към жилище, обитавано от 31-годишния Димитър Ш. от Гоце Делчев са открити и иззети около 925 гр. прахообразно вещество, реагиращо положително на хероин, около 540 гр. суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис, и около 70 гр. амфетамин.

При проверка на дома на 56-годишния Тодор Ш.,баща на Димитър, са открити 210 грама бяло, прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на амфетамин.

Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.354А от НК. Според свидетели наркозависими купували от фамилията дрога , а те играели ролята на депо. Разследването продължава

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини