Спортна зала „Септември” в Разлог се дава под наем за 10 години

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Спортната зала „Септември” в град Разлог бе включена в Годишната програма за управление и разпореждане с имотите - общинска собственост, за 2018 г. Това стана след решение на общинския съвет на сесията в началото на този месец. Целта на общината е да предостави спортния обект под наем за осъществяване на общественополезна дейност в областта на волейболния спорт. Съоръжението,    което се намира на улица ”Цар Самуил” № 1 и е на два етажа, се състои от две сгради.

Първата постройка е със застроена площ от 911 квадратни метра, а втората - със застроена площ от 250 квадратни метра. Срокът за отдаване под наем да е 10 години, реши още местният парламент.

Въпросният имот може да се отдаде под наем само на юридически лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност, чиято основна дейност съответства на предназначението на имота. Тези имоти могат да се предоставят на лицензирани спортни организации от общинските съвети след съгласуване с министъра на младежта и спорта по ред, определен в правилника за прилагане на закона.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини