Община Гоце Делчев награждава най-активните деца в Лятна академия

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

При огромен интерес се провежда вече една седмица Лятната програма под надслов „Аз избирам доброто” в Гоце Делчев. За най-активните участници общината ще осигури атрактивни награди. Събитието се организира за шеста поредна година от Общинската комисия за борба с противообществените прояви на непълнолетни и малолетни лица. Тази година интересът на децата е огромен - над 200 са записаните. Всички участници имат свои клубни карти, с помощта на които могат да посещават заниманията във всеки клуб, в който са записани.

Всички занимания са  напълно безплатни. Те ще могат да избират между следните клубове - „Приятели на природата, „Добро сърце”, ”Риболов”, „Баскетбол”, „Сръчни ръчички”, „Латино фитнес”, „Киномания”, „Забавно лятно четене”, „Рисуване”, „Фотография”, „Приятели на музея”, „Млад  журналист”, „Фотография”, „Родолюбци планинари”. Заниманията са предназначени за деца над 7 години, които са ходили на училище през изминалата учебна година. Те трябва да спазват правилата за поведение в клубовете и да носят своята входна карта при всяко посещение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини