Дискусия в ЮЗУ за издаване на двойни дипломи

Снимка: ЮЗУ
Снимка: ЮЗУ

Югозападният университет в Благоевград е домакин на работна среща, която ще се проведе от сряда до петък /27-29 юни/. На нея ще бъдат обсъдени възможностите, процедурите и изискванията според националното законодателство за издаване на двойни дипломи по проект  “Licence, Master professionnels en formation ouverte et à distance pour le développement du tourisme durable en Chine, au Vietnam et au Kirghizstan – LMPT”.

ЮЗУ е водещ партньор по проекта. Официалното откриване на срещата ще се състои на 27 юни от 10:30 ч. в Университетския център „Бачиново“.

На форума ще присъстват представители на организациите партньори по проект LMPT, съфинансиран по програма „Еразъм+“  на Европейския съюз за изграждане на капацитет във висшето образование: GIP FIPAG, проектна организация на Академия „Гренобъл“, Франция, Солунския университет „Аристотел“,  Висшия технологичен образователен институт „Централна Македония“ – гр. Серес (Гърция),  Виетнамския национален селскостопански университет и Университета на Хюе – колеж по икономика (Виетнам), Университета АДАМ, гр. Бишкек (Киргизстан), Киргизкия икономически университет на името на Муса Рискулбеков и Исикулкския държавен университет на името на К.Тинистанов, град Каракол (Киргизстан),  Университета на Гуандонг за чуждестранни изследвания, Сечуанския туристически университет и Университета Джинан (Китай).

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини