Карта на заведенията за феновете на Франкофоли

Карта на заведенията за феновете на Франкофоли

Община Благоевград изработи карта, на която е поместена информация за местни заведения, подготвили интересни предложения за своите гости по време на Фестивала „Frаncofolies. Благоевград“.  Голяма част от обектите предлагат не само отстъпки, но и традиционни френски специалитети и напитки, като посрещат гостите си с френска музика и много изненади.

Изработването на картата е по инициатива на кмета д-р Атанас Камбитов. Целта е да бъде оказана цялостна подкрепа на местния бизнес, а и гостите на града да бъдат максимално улеснени в избора си на места за забавление. На брошурите е отпечатана и богатата съпътстваща програма, която включа туристически обиколки, изложби, творчески ателиета, улични театрални постановки, тематични партита и др.

Картата може да бъде видяна на www.blgmun.com ,  на https://viewblagoevgrad.com/ , както и под формата на брошури, които се разпространяват от доброволци в града. Голяма част от собствениците на заведения в Благоевград подкрепиха предложението на кмета Камбитов, в седмицата преди фестивала да посрещат клиентите си предимно с френска музика.

За улеснение на хората, пристигащи от България и чужбина, предвид големия интерес и ангажираната хотелска база, община Благоевград отново поде кампания в помощ на гостите, затруднили се да намерят място за престой и нощувки. За целта всеки, който иска да наеме или отдаде квартира, за дните около фестивала „Франкофоли“, може да позвъни на 0884115150 - телефон на Туристически-културно информационен център – Благоевград или да пише на email: infocentreblg@gmail.com . Информация ще бъде помествана и на https://www.facebook.com/infocentreblg/

Тези инициативи са част от политиката за утвърждаване на Благоевград като туристически и фестивален център, както и за подпомагане на местната икономика.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини