Зимен празник за малки и големи край хижа „Гоце Делчев”

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Много игри, забавления, изненади и награди обещават организаторите на зимния празник край хижа „Гоце Делчев” в Пирин планина. Атрактивното събитие ще се проведе тази събота, началото му е още в 10,00 часа, за да има повече време за празнуване.

Акцентът ще е върху доброто настроение и приятните емоции за малчуганите, които ще ползват напълно безплатно влековете на пистата. Идеята за този празничен ден е на концесионера на зимните съоръжения над град Добринище.

Разбира се, с предимство ще са надпреварите по ски, всеки ще може да се наслади на любимия си зимен спорт. Предвидени са и семейни игри, в които деца и техните родители ще покажат уменията си да карат ски. В района на хижата ще бъдат разположени и батути за хлапетата.

„Целта е да популяризираме белите спортове, да накараме децата да оставят компютри и мобилни телефони и да се качат на чистъ въздух в планината, за да се разтоварят от ежедневието си със спорт, игри и много усливки. За тях ще има най-много награди, както и лакомства, осигурени от спонсорите на проявата”, разкри кметът на град Добринище – Китан Галчев.

Малчуганите ще се подкрепят и с топли напитки – чай, какао, мляко. Снежната покривка е много добра, пистата е в перфектно състояние. Всяко дете ще усети тръпката от хронометъра пред погледите и обективите на своите родители и приятели. Зимното шоу на деца и възрастни ще продължи през целия съботен ден. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини