БСП в Благоевградска област подреди листата си за 9 юни

БСП в Благоевградска област подреди листата си за 9 юни

БСП в Благоевградска област подреди листата си за парламентарните избори на 9 юни. Последната дума ще е на Националния съвет, който трябва да я утвърди в края на тази седмица. 

Отново водаческото място почти сигурно ще е за лидера на партията Корнелия Нинова, както бе на вота миналата година. Втори е новият общински председател на БСП в Благоевград Веселин Христов, който за първи път ще участва в парламентарни избори. Трети е Младен Тимчев от Сандански, а четвърти е представителят на Разлог Радослав Кирев.

Петото място е за Гоце Делчев, но този път то няма да е за Богдан Боцев, който се отказа от битката за следващия парламент. На негово място ще участва Гергана Орманлиева, която е бивш младежки лидер и общински съветник.

Петрич ще бъде представен от Бистра Низанска, а след нея е Абедин Камбуров от Гоце Делчев. Първата десятка се допълва от Лилко Айвазов от Сатовча, Тодор Крънджилски от Благоевград и Илиян Пангев от Сандански. Последен в листата е Костадин Юнчов от Банско.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини