Euronews снима филм за община Гоце Делчев

Снимки: Община Гоце Делчев
Снимки: Община Гоце Делчев

Известният информационен телевизионен канал Евронюз снима филм за община Гоце Делчев. Журналистите направиха интервю с кмета на общината - Владимир Москов, и с жители на града.

„Репортерите пристигнаха тук в четвъртък. Разговаряхме близо час, като основната тема бе как се е отразило членството ни в Европейския съюз. Интересуваха се от промяната в общината, която според тях е сред добрите примери за много спечелени и реализирани успешно проекти с европейско финансиране. За екипа на медията бе важно да научи какви са не само успехите ни, но и проблемите ни, и очакванията ни във връзка с членството ни в Европейския съюз”, коментира градоначалникът Владимир Москов.

Журналистът на Euronews - Ханс Вон Дер Брели, е разговарял и с доста граждани на Гоце Делчев за промяната в живота им след влизането на страната ни в ЕС.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини