Ендокринолози преглеждат безплатно в Благоевград

Снимка: topnovini.bg
Снимка: topnovini.bg

Специалисти от клиника по ендокринология и болести на обмяната към ВМА ще преглеждат безплатно в Благоевград. Прегледите се организират от телевизионното предаване „Зелената линейка“ със съдействието на Община Благоевград.

На 18 май между 12:30 и 15:00 часа, на площад „Македония“, в центъра на града, ще бъде позициониран зеленият автомобил. Сред медиците, които ще преглеждат, е и д-р Ивайло Богомилов, който е родом от Благоевград и е възпитаник на ПМГ "Акад. Сергей Корольов". 

„Зелената линейка“ е инициатива за превенция на социалнозначимите заболявания, повишаване здравната информираност и промотиране на здравословния начин на живот.

Целта е хората от цялата страна да имат възможност да се срещнат с водещи  специалисти в България, които разполагат с най-съвременните диагностични методи и лечение.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини