Арести в Автомобилна администрация-Благоевград

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Под надзора на специализираната прокуратура тази сутрин се проведе акция срещу служители на Областен отдел „Автомобилна администрация” - Благоевргад за корупция. Операцията е проведена от ГД БОП. „Дойдоха цивилни полицаи, влязоха в сградата, след това започнаха да вадят един по един служители на автомобилната администрация с белезници. Сред арестуваните са предимно такива, които са проверяващи по пътищата за нарушения, а не са изпитващи на шофьорските курсове. Задържан е и бивш вр.и. длъжността шеф на АА-Благоевград”, разказаха запознати.

Задържаните са натоварени в патрулни автомобили и закарани най-вероятно към полицейския участък в Благоевград. Спецполицаите са извършили проверка и на документацията в службата. Ние нищо не знаем за такава акция, явно е под надзора на специализираната прокуратура, казаха от Районна прокуратура-Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини