„Сасуоло” спечели футболен турнир в село Черниче

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Тимът на „Сасуоло” надви конкуренцията на футболни турнир в обявеното за „Евросело на България” за 2012 г. селище Черниче. Разбира се, не става дума за италианския елитен отобр, а за местни ентусиасти и аматьори. В традиционната надпревара „Сасуоло” размаза конкуренцията и вдигна шампионската купа. На финала те играха срещу „Атлетик“, които бяха победени с 4:1. Играта беше много атрактивна, тъй като и двата отбора искаха победата на всяка цена. Третото място остана за „Интер”, които победиха с дузпи „Черна Роза“.

Вече седем години турнирът се организира по инициатива на младежите от селото и дните по Великден се превръщат в своеобразен празник за всички местни. Изключително много публика имаше на прекрасното слънчево време в двора на училището. Зрителите не спряха да подкрепят своите любимци. След финала бяха раздадени купи и медали на победителите. Пожеланията към младите хора в селото е винаги да са така задружни и никога да не спират да обичат спорта и родното си село.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини