Неврокопчани се събират на земляческа среща в София

Неврокопчани се събират на земляческа среща в София

За поредна година родените в град Гоце Делчев и техните потомци, които живеят в столицата, ще се съберат на земляческа среща. Срещата се организира от Сдружение «Гоцеделчевци» с подкрепата на община Гоце Делчев.

Традиционната земляческа среща тази година ще бъде в хотел Маринела, на 10 ноември от 19 часа.

Стотици са хората, които очакват организаторите на тазгодишната среща. За тях е предвидена богата и забавна програма. Сред участниците в нея ще бъдат комика Шкумбата; оперната певица Марияна Пашалиева, любимката на публиката Николина Чакърдъкова. Специалните участници осигурени от община Гоце Делчев са изпълнителят от Македония Кирил Митоски и диджей Мани. За всички присъстващи ще има и томбола с много и големи награди.

«Всички ние сме дърво с корени и не забравяме от къде сме тръгнали. Затова направихме и кампания миналата година и засадихме дръвчета Гинко билоба в парка. Надяваме се, че това е само началото и ще продължим да облагородяваме не само парка в града, но и входната алея на гр. Гоце Делчев», споделят организаторите от сдружение «Гоцеделчевци».

 

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини