Графа идва за концерт в Благоевград с най-добрите си хитове

Графа идва за концерт в Благоевград с най-добрите си хитове

С едни от най- нежните, най- известните, най- обичаните, най- новите хитове Владимир Ампов-Графа ще покори благоевградската публика. Концертът ще се състои в зала „Пейо Яворов“ от 19.30 часа утре / 24 октомври/. За своите почитатели Графа е подготвил компилация от най- новите, както и най- обичаните си хитове.

Графа и неговата лайв банда стартираха своето национално турне, след големия успех на концерта в зала „Арена Армеец“. Нови аранжименти, лирика и поп в едно. Това предстои да чуят почитателите на българския изпълнител в Благоевград. Ще бъде представена и съвместната песен на Графа и неговата сестра Нора Ампова- „Километри“. Концертът ще съчетае музика, добро настроение и изненади.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини