6 месеца затвор за закана към баща и син: Че ви изколям

6 месеца затвор за закана към баща и син: Че ви изколям

Шест месеца „лишаване от свобода“ при първоначален общ режим на изтърпяване е наказанието, наложено на Димитър Станков за извършено от него престъпление по чл. 144, ал. 3, вр. ал. 1 от НК.

На 26.07.2016 г., в гр. Кюстендил, той се заканил на баща и син с убийство, изричайки думите „че те заколям рано или късно“, „ще се срещнем някъде, знаеш какъв ще бъде изходът от тази среща”, „ че ви изколям”. Деянието, извършено от подсъдимия, представлява престъпление против личността. Това заканване е могло да възбуди основателен страх за осъществяването му.

Делото срещу Станков е приключило със споразумение, сключено между негов защитник и прокурор в Районна прокуратура – Кюстендил, което съдът е одобрил.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини