Психично болна уби жена пред блок в София

Снимка: Focus-radio.net
Снимка: Focus-radio.net

52-годишна жена е била убита тази сутрин пред жилищна кооперация в столичния жк "Хиподрума". Сигналът за откритото тяло е подаден около 4 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

На място веднага е насочена оперативна група. При първоначалния оглед по трупа са установени следи от насилие. 

По случая в Шесто РПУ са отведени 32-годишна жена, заподозряна за извършеното престъпление и двама мъже, чиято съпричастност към случилото се предстои да бъде изяснена. 

По неофициални данни задържаната за убийството 32-годишна жена е с психично заболяване. Тя е лежала в психиатрично заведение, но е била освободена. Към момента няма информация дали извършителката в момента се води на отчет, както и дали е приемала медикаменти за заболяването си, предаде БНР. 

Образувано е досъдебно производство, разследването по което продължава и в момента.
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини