Крадец проникна в жилище в Струмско, отмъкна пари и дебитна карта

Крадец проникна в жилище в Струмско, отмъкна пари и дебитна карта

Домовите кражби в Пиринско продължават. Вчера през деня е атакувано жилище в квартал "Струмско" в Благоевград. Неизвестен извършител е увредил входната врата и е отнел от апартамента 240 лева и дебитна карта. 

Пак вчера в полицията в Сандански е получен сигнал за това, че от къща селоЛевуново е извършена кражба на портмоне, съдържащо сумата от около 1 600 лева. 

Крадците в Пиринско се вихрят на воля и крадат каквото им попадне. Само през почивните дни в Благоевградска област са регистрирани 7 кражби на различни вещи. Разкрита е единствено кражба от вила в местността „Дъбовец“ в землището на Банско. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини