Депутат от Симитли дари първата си заплата на жена за ин витро

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Бъдеща майка получи финансова помощ за ин витро процедура от депутата от ГЕРБ – Стефан Апостолов. Жената благодари от сърце на дарителя и призна, че е трогната от благородония жест. По този начин 29-годишният народен представител просто изпълни своето предизборно обещание – да превърне в кауза подкрепата на двойки които имат репродуктивни проблеми, за да има повече деца в България.

Най-младият депутат от Пиринско дари първата си заплата за ин витро процедура на жена, която от години прави опити да стане майка. Да дарява всеки месец от заплатата си за това начинание - това Апостолов обеща в предизборната си кампания. Той вече даде урок на колегите си как се изпълняват обещания, които сме свикнали да чуваме „на килограм" по време на предизборна кампания. Той е рефер в елитната ни футболна група и напоследък ръководи на два пъти двубоя ЦСКА-„Лудогорец”-Разград. Категоричен е, че без проблем съчетава ангажиментите си на футболния терен и в парламента.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини