Ахмед Вранчев повежда отбора на Ахмед Доган в Пиринско

Ахмед Вранчев повежда отбора на Ахмед Доган в Пиринско

Алианс за права и свободи регистрира кандидатдепутатската си листа в област Благоевград. Преди минути отборът на Ахмед Доган в Пиринско заяви официалното си участие във вота на 27 октомври. 

Водач е Ахмед Вранчев, който бе депутат в 50-ото Народно събрание, родом е от община Гърмен. Листата се състои от 14 кандидати. Прави впечатление, че почти всички участници са млади хора, които досега не са били във властта. 

"Разчитаме на енергията на тези млади хора, които са готови да решават проблемите на хората в нашия регион. Вярвам, че ще постигнем силен резултат не само тук, но и в цялата страна", заяви депутатът Ибраим Зайденов, който обаче не е част от листата. 

Втори в листата е Реджеп Черкез, следван от Вайде Вазова. Четвъртото място е за Муса Палев, бивш областен управител на Благоевград и бивш депутат от ДПС. През последните години Палев, който е от Белица, се беше дистанцирал от активната политика. 

Пети е Рамиз Метушев, следван от Радостин Кълчков. Следващите места в листата са за Нейлин Скребатска, Цветелина Малинова и Хамид Юсниев. Десети е бизнесменът от Благоевград Констндинос Козас. В листата място са намерили още Инес Балиева, Янис Синанов, Лютфи Хаджиалиш и Рамзи Шикиров. 

"Тази листа е символ на постоянството, решимостта и отдадеността към обществените интереси. Промяната не е заплаха - тя е възможност! Възможност за различен подход в политиката, а фокусът винаги ще бъде един - върху хората. Необходимостта от по-свободно, прозрачно и справедливо управление е това, което ни обединява. Нека върнем политиката към нейните истински корени", призоваха кандидат-депутатите от Алианс за права и свободи. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Ахмед
    Добре ок. Само че Вайде Вазова какво ще рече? Ами този Хаджиалиш всички рапале зная семейство му с шчо е извесно. Ми е така сега тръгная по други партии
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини