Хората в Неврокопско се обединяват с кауза в подкрепа на болно момче

Хората в Неврокопско се обединяват с кауза в подкрепа на болно момче

Георги Хаджиев от град Гоце Делчев е с тежко заболяване – детска церебрална парализа. Досега са му направени 7 операции - 5 в България и 2 в Германия.

След последния преглед в Детска ортопедична болница в Ашау им Кимгау в Германия се стигнало до заключението, че трябва да се направи операция на левия крак, както и последващо изработване на ортези за двата крака. Общата сума за това е 46 998.02 евро.

До този момент родителите на детето са успели да се справят сами с лечението в чужбина, но сега са затруднени да съберат пълната сума. Затова се обръщат към хората в Гоце Делчев и в целия Неврокопски край с молба да им помогнат за осигуряване на необходимите парични средства. За 10 дни от началото на кампанията са събрани 14 750 евро.

Който има възможност и желание, нека да направи дарение по следната сметка на Георги:

Титуляр: Георги Стоянов Хаджиев

IBAN BG06 UBBS 8155 1015 3351 09 във лева

BIC КОД: UBBSBGSF

Обединена Българска Банка

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини