Полицията спаси две жени от похитители в село Сатовча

Снимка: istok
Снимка: istok

Две жени са били отвлечени и държани против волята им в къща в село Сатовча. Сигнал за престъплението е подаден 04.15 часа вчера сутринта в РУ - Гоце Делчев. Съобщено е, че в къща са заключени две жени.

Подалата сигнала жена не е могла да посочи точното място, но полицаи са предприели незабавни издирвателни действия. По-късно през деня служител на полицейския участък в Сатовча открива една от жените на път край селото. След проведен разговор същата завежда служителите на реда  в къщата, където е останала другата жена.

Полицейските служители са установили на място двама мъже на 36 и на 30 години, както и държаната без нейно съгласие жена. Случаят е докладван в прокуратурата. Образуван е заявителски материал за престъпление по чл. 142 А, ал. 1 от НК – за противозаконно лишаване от свобода. Двамата мъже са задържани със заповед за 24 часа в РУ - Гоце Делчев. Работата по случая продължава.

Според жените те са отвлечени и заплашвани, че ще бъдат продадени зад граница.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини