Стотици подкрепиха благотворителен базар в Сандански с кауза за самотен баща

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Училища, детски градини, социални институции и стотици жители и гости на град Сандански се включиха в благородна кауза в навечерието на Великден. Благотворителен базар бе подреден на площад „България“. Всички събрани средства ще бъдат предоставени в подкрепа на Стоян Вудуров - самотен баща от Сандански, чийто дом претърпя огромни щети след пожар на 15 април.

Всички образователни и социални институции подготвиха специално за базара ръчно изработени великденски сувенири, зайчета, яйца, лакомства, картички и още много предмети, с които да се украсят домовете на жители и гости на курортния град.

Всеки, който си закупи великденски предмет, не само ще украси своя дом с ръчно изработена вещ, но и вече помогна на човек в нужда.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини