Ще успеят ли? Трети опит за гласуване на вот на недоверие

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Очаква се депутатите днес да гласуват вота на недоверие срещу кабинета „Денков-Габриел”. Миналата седмица гласуването се провали на два пъти след процедурни хватки и игра с кворума. ГЕРБ и ДПС напуснаха демонстративно залата, последваха няколко почивки и искане за прегласуване, но до такова така и не се стигна.

Освен това народните представители трябва да решат дали да бъде създадена временна комисия в парламента за полицейското насилие на протеста в София.

Вътрешният министър Калин Стоянов, главният секретар на МВР, директорите на Националната полиция, СДВР и на Жандармерията пък са извикани за изслушване в Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, която се оглавява от десислава Атанасова.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини