Радослав Ревански и негови колеги от НСОРБ проведоха важна среща с финансовия министър

Снимка: Община Белица
Снимка: Община Белица
Кметът на община Белица Радослав Ревански, който е член на УС на НСОРБ, заедно с част от ръководството на Сдружението, проведоха вчера важна среща с финансовия министър Асен Василев.
 
Основната тема беше приемането на Бюджет 2024 и по-конкретно финансирането за общините. След срещата двете страни споделиха, че са благодарни за взаимното разбиране по основните теми, които касаят общините, а именно - да има повече пари за заплати на служителите, за общи изравителна субсидия и най-вече ще има 1 милиард лева за инфраструктурни проекти, които касаят пътища, канализации, ремонт на сгради и т.н. Парите за това ще са от държавния бюджет.
 
В срещата взеха участие изп. директор на НСОРБ г-жа Силвия Георгиева, кметовете на общините Монтана, Троян и Димитровград - Златко Живков, Донка Михайлова и Иво Димов.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини