Сандански избира своя кмет на балотаж, битката е между Атанас Стоянов и Стоян Стоев

Атанас Стоянов
Атанас Стоянов

Досегашният кмет на община Сандански - Атанас Стоянов, спечели местните избори, но не успя да премине границата от 50% подкрепа. Така в курортния град балотаж ще определи следващия градоначални.

По потвърдени данни от над 98% обработени протоколи Стоянов води с около 1500 гласа пред основния си опонент от ГЕРБ - Стоян Стоев. Кой ще седне на кметския стол ще стане ясно следващата неделя.

"Благодаря, Сандански! Първи сме", обяви публично досегашният градоначалник, издигнат от Инициативен комитет, подкрепен от ВМРО.

"Благодаря за мощната подкрепа и доверие! Заедно ще продължим - за доброто на Сандански", така се обърна към хората в община Сандански Атанас Стоянов.

За местата в местния парламент ГЕРБ е първа политическа сила с 20,88%, на второ място е ВМРО-БНД със 17,24%, на трето място е Земеделски съюз "Александър Стамболийски" с 14,25%, а на четвърто място е КОД с 8,32%. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини