Банскалии направиха номинации за носител на приза Будител на годината

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Тази година Община Банско отново ще връчи приз „Будител на годината“ на изявен банскалия със значителен принос в духовния живот на Банско. Културни, музейни, духовни, образователни и обществени институции в Банско направиха номинации, които са включени в анкета за гласуване, публикувана в официалния сайт на Община Банско.
Можете да гласувате за Будител на община Банско за 2023 г. до 29 октомври 2023 г. тук: https://shorturl.at/FUYZ4. Церемонията по обявяване Будител на годината на Община Банско ще бъде на 1 ноември в Народно читалище “Никола Вапцаров-1894“

Делото на народните будители продължава и в съвремието на Банско. Будителите сред нас продължават да работят на ползу роду не защото очакват похвали, а защото не могат иначе. А ние им дължим нашето признание и уважение, споделят организаторите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини