Възрастните хора са на почит в община Струмяни! Десетки се събраха на празничен обяд

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни
Общинското ръководство на Струмяни винаги е фокусирано върху възрастните хора и техните грижи и проблеми, за да ги решава. Затова пенсионерите получиха подобаващо внимание и вчера по повод Международния ден на възрастните хора. Заедно се събраха членовете на петте клуба на територията на община Струмяни – Пенсионерски клуб „Бодро настроение“ - с. Струмяни, Пенсионерски клуб „Лебница“ - с. Никудин, Пенсионерски клуб „Белица“ - с. Илинденци и Пенсионерски клуб „Надежда“ - с. Микрево, както и Клуб на хората с увреждания – с. Микрево.
 
Традиционно членовете на пенсионерските клубове се събират на обща трапеза, за да споделят заедно прекрасни моменти, да се повеселят и да отбележат хубавите празници в богатия културен календар на Община Струмяни.
 
Присъстващите бяха поздравени от Фиданка Котева, зам.-кмет хуманитарни дейности на община Струмяни. Тя изненада пенсионерите със символични подаръци и поздравителни адреси. Хората от третата възраст показаха, че освен да се трудят неуморно, умеят и заедно да се веселят.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини